FIGYELMEZTETÉS

 

A honlap célja

Honlapunk célja, hogy tájékoztatást nyújtson a különböző emésztési zavarokról és az Intestal tabletta használatáról.

 

Használati  feltételek

Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A honlapon szereplő információk jogosulatlan felhasználásért a Meditop Gyógyszeripar Kft. nem vállal felelősséget. A honlapon elhelyezett információk célja az egészségügyi ismeretek bővítése, mely nem helyettesíti az orvos felkeresését.

 

Információk

A Meditop Gyógyszeripar Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Bár a honlap oldalai hozzáférhetőek más ország felhasználói számára is, a közölt információk azonban kizárólag Magyarország területén érvényesek.

A Meditop Gyógyszeripar Kft. nem vállal garanciát az anyagok hitelességéért és nyomatékosan elutasít minden felelősséget és kötelezettséget az oldalon szereplő információkkal kapcsolatban. Felelősség sem a Meditop Gyógyszeripar Kft.-t, sem a  honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli a honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért (közvetlen vagy közvetett), adatvesztésért illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

 

Védjegyek, védett nevek, domain nevek

A bejegyzett nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik.

 

Szerzői jog, az információk tulajdonjoga

Minden szerzői jog a Meditop Gyógyszeripar Kft.-t illeti.

 

Honlapot látogatóktól származó visszajelzések

A Meditop Gyógyszeripar Kft. részére elküldött információt nem őrizzük meg, nem vállalunk válaszadási kötelezettséget.

 

Adatvédelem

Általában a webhely és az egyes oldalak látogatottságáról esetlegesen a Meditop Gyógyszeripar Kft. gyűjt adatokat, de ebben a folyamatban nem gyűjtünk személyes adatokat.

> Milyen mellékhatásokat tapasztalhatok?

Érdekel, megnézem>>

>Letölthető anyagok

magyar_gyogyszer_logo